Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.10.2009 22:12 - Нехирургични методи за моделиране на лицето
Автор: drdenkova31 Категория: Технологии   
Прочетен: 2203 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 20.10.2009 22:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                               Нехирургически иновации

 

В ярвам, че  посредством нови и съвременни технологии и методи може да се осигурят алтернативи на козметиччната хирургия, които не са инвазивни  и чрез които се избягва болката и дългото възстановяване. Получават се добри резултати, които могат да отложат понякога времето до първата хирургична намеса. Говорим за процедури, които могат да намалят видимо т.нар. торбички под долния клепач, т.е. алтернатива на блефаропластиката, процедури, при които можем да оформим брадичката без поставяне на импланти, оформяне на скули, повдигане на веждите като алтернатива на браулифтинга.

 

                               Нехирургична блефаропластика

 

Доскоро единственият  метод за  премахване на торбичките под долния клепач и заличаване на тъмните кръгове беше  само хирургичен. Сега  вече в „Естеклиник. Аз мога да предложа неинвазивна, безопасна и ефективна алтернатива на хирургичната операция.  Инжектирам Сърджидерм или  Жуведерм  на базата на хиалуронова киселина  в областа под окото като изравнявам  депресията между скулите и долния клепач. Малки инжекции филър се поставят на точните места като попълват депресиите за подобряване на контура под очите ви. Това намалява сянката и тъмните кръгове , както и съкращава наполовина дълбочината на отпускането на долния клепач.

След инжекциите може да имате малки синини и натъртвания,които преминават за два-три дни. Резултатите от използването на хиалуронова киселина са много меки и могат да се задържат около 8 месеца. Този метод дава възможност да се направят корекции по лицето ви, които да дадат един много естествен вид.

               Нехирургични импланти в областта на скулите

 

Поставянето на импланти в областта на скулите дават един по-добър баланс на лицето като цяло. Доскоро това се извършваше по традиционните начини чрез поставяне на силиконови импланти или чрез трансфер на мазнини.Предлагам  алтернатива на тези методи като използвам отново филъри на базата на хиалуронова киселина, създадени специално да предизвикват обем в различни области. Чрез „Restilen sub Q” или „ Surgyderm volume” се оформя скулата като тя е по-добре  повдигната и лифтира меко  лицето.

     Нехирургично моделиране на цялото лице

 

     Мога да   комбинирам   няколко нехирургични метода и чрез поставяне на инжекции ботокс и филъри хиалуронова киселина  на подходящите за това места по лицето.По този начин  се изпъват бръчките, омекотяват се  линиите и намалява видимото отпускане на тъканите. Като резултат лицето е с нови, по-стегнати контури, по-изпънато и гладко. 



Тагове:   методи,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Какъв е ценоразписа?
20.10.2009 22:21
Къде се прави това?
цитирай
2. drdenkova31 - отговор
20.10.2009 22:30
виж www.aestheclinic.com
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: drdenkova31
Категория: Технологии
Прочетен: 20791
Постинги: 5
Коментари: 3
Гласове: 26
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031